Kiinnostaako yrittäminen, tarvitsetko yritysneuvontaa?

042-kangasniemi-srgb-netti-3295

Kunnan elinkeinopalvelut neuvovat yrityksen perustamisasioissa yritystoimintaa harkitsevia kuin toimiviakin yrityksiä erilaisissa neuvontatarpeissa, mm. tila- ja tonttitarpeet, yritystuet, koulutus- ja kehittämistarpeet.

Mikkelin Seudun Uusyrityskeskus DYNAMO tarjoaa maksutonta yrittäjäneuvontaa yrityksen perustamista/ostamista suunnitteleville henkilöille Mikkelin seudulla kuten Kangasniemellä. Palveluihimme kuuluvat mm. liikeidean arviointi, liiketoimintasuunnitelman ohjaus, yrityksen perustamis- ja rahoitusneuvonta, asiakashankinnan- ja markkinointisuunnitelman kehittäminen, starttirahalausunnot sekä Finnveran rahoituslausunnot. Lue lisää Uusyrityskeskuksen palveluista: mikkeli.uusyrityskeskus.fi

Yhteistyötä tehdään yritys- ja työvoimapalvelutyössä paikkakunnalla mm. Kangasniemen Yrittäjät ry:n, TyökkäriX- ja Hokan kyläosuuskunnan, Kangasniemen Työttömät ry:n, Myrskylyhty ry:n sekä lukuisten muiden eri yhdistysten, järjestöjen ja toimijoiden kanssa.

Kangasniemen kunnan elinkeinopalvelut kuuluvat Suomi.fi Mikkelin seudun yrityspalveluverkostoon. Verkosto tuottaa kattavasti yrityksen elinkaaren erivaiheessa tarvitsemat palvelut. Suomi.fi -yrityspalvelut sekä ELY-keskusten Yritysten kehittämispalvelut tarjoavat aloittaville, kehittyville ja kansainvälistyville yrityksille tietoa, rahoitusta ja kontakteja. Tavoitteena on löytää paras mahdollinen asiantuntija yrityksen ja yrittäjän tarpeeseen. Tutustu Suomi.fi -palveluihin sekä ELY-keskuksen tarjoamiin Yritysten kehittämispalveluihin!

image002               image001

Yritystulkista löytyy yrittämisen perustieto. Selkeällä opastuksella, hyvillä neuvoilla ja käytännöllisillä työkaluilla voit omatoimisesti kehittää yritystoimintaasi tai perustaa uuden yrityksen. Yritystulkin laskentaohjelmilla hallitset ja suunnittelet yrityksen taloutta ja investointeja. Valmiit lomakkeet ja sopimuspohjat auttavat sinua yrityksen arkirutiineiden ja liikesuhteiden hoidossa. Lisäksi Yritystulkista löytyvät työkirjat markkinoinnin ja myynnin omatoimiseen hoitamiseen. Yritystulkki on maksuton yrittäjän tieto- ja suunnittelupalvelu, käy kokeilemassa!
yritystulkki

Lisätietoa elinkeinopalveluista:

Elinkeinoasiamies
Jukka Siikonen
puh. 0400 651 301
jukka.siikonen(at)kangasniemi.fi
Markkinointisihteeri (matkailuala)
Paula Ruusupuro
puh. 040 779 5765
paula.pylvanainen(at)kangasniemi.fi

TULOSTA SIVU TULOSTA SIVU