KESÄTÖITÄ TARJOLLA!

Kangasniemen kunta julistaa haettavaksi kesätyöpaikat

1. Puisto- ja viheralueiden kunnossapito:

Kangasniemen kunta hakee 16 v. täyttäneitä opiskelijoita keskustan asemakaava-alueille puisto- ja viheralueidensa kunnossapitotöihin kukin työsuhde määräajaksi (n. 1 – 1,5 kk) sopimuksen mukaan. Hakija voi esittää toiveensa ensisijaiseksi työjaksokseen viikoille 19 – 35. Kunta pidättää kuitenkin oikeuden päättää hyväksyttyjen hakemusten työjaksoista. Työaika on 6 h/5 päivänä viikossa. Aikaisempi työkokemus tai alan koulutus, opintomenestys, ajokortillisuus ja auton käyttömahdollisuus luetaan hakijoille eduksi. Mahdollisuus työskennellä toukokuussa tai elokuussa on myös eduksi. Kuitenkin palkataan myös joitakin mainittuja nuoremman ikäluokan hakijoita. Palkkaus teknisten sopimuksen mukaisesti.

Työtä haetaan ensisijaisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 214254). Vaihtoehtoiset kirjalliset vapaamuotoiset hakemukset on toimitettava 15.3.2019 klo 15.00 mennessä osoitteeseen:

Kangasniemen kunta, Tekniset palvelut, Otto Mannisen tie 2, 51200 KANGASNIEMI

Kirjekuoren päälle merkiksi teksti KESÄTYÖHAKEMUS, PUISTO- JA VIHERTYÖT.

Lisätietoja antaa tarvittaessa kunnanrakennusmestari Kalle Manninen,  kalle.manninen@kangasniemi.fi. puh 0407769136

2. Kesätyöpaikat 8.-9. luokkalaisille: 

Tarjolla kangasniemeläisille nuorille (8.-9. luokka) kahden viikon kesätyöjaksoja kunnan eri hallintoyksiköistä. Näistä kesätyöpaikoista tiedotetaan erikseen: wilma, koulu, some.  Lisätietoa antaa tarvittaessa nuorisosihteeri Henri Hokkanen, puh. 040 719 6849, henri.hokkanen@kangasniemi.fi

Kesätyöllistämistuet nuorten ja opiskelijoiden työllistämiseen:

Kangasniemen kunta myöntää kesätyöllistämistukea kangasniemeläisille yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille työnantajille. Työllistämisen tulee tapahtua 1.4.-30.9.2019. Tuki on max. 250 €/työllistetty/kk. Tukea maksetaan enintään 2 kk:n ajalta. Työllistettävän nuoren on oltava kangasniemeläinen koululainen tai opiskelija (14-24-vuotias), joka ei ole työttömänä työnhakijana TE-toimistossa.

Lisätietoja antaa tarvittaessa elinkeinoasiamies Jukka Siikonen, puh. 0400 651 301,  jukka.siikonen@kangasniemi.fi

Tukihakemuslomake ohjeineen löytyy kunnantalon asiointipisteestä tai  YRITTÄJÄT/AJANKOHTAISTA/Kesätyöllistämistukiohjeet ja -lomake 2019


TULOSTA SIVU TULOSTA SIVU