Liikuntatoimella on käytössä peräkärry, johon on hankittu perusliikuntaan monipuolisia välineitä.
liikuntakarry

Sporttivaunun lainaamisen säännöt ja hinnat
Sporttivaunu Sportakus on ensisijaisesti tarkoitettu kangasniemeläisten koulujen käyttöön. Kouluviikoilla Sportakus on koulujen käytössä. Muulloin kuin kouluaikaan (viikonloput ja koulujen loma-ajat) Sportakus on kangasniemeläisten järjestöjen, yritysten tai yksityisten henkilöiden vuokrattavissa.

Sporttivaunun tarkoitus on piristää esimerkiksi koulujen välituntiliikuntaa tai liikuntatunteja. Vaunun voi vuokrata esim. lasten syntymäpäiväjuhlille, urheiluseuran järjestämiin tapahtumiin, yritysten liikuntapäiviin jne.

Kouluille Sportakuksen lainaaminen / vuokraaminen on ilmaista. Kangasniemen kunnassa olevilta järjestöiltä, yrityksiltä ja yksityisiltä henkilöiltä peritään vuokra kärryn lainaamisesta.

Jos jokin välineistä häviää, hajoaa tai rikkoontuu, tulee vaunun lainaajan / vuokraajan mahdollisimman nopeasti hankkia vastaava tuote hävinneen / rikkoontuneen tilalle. Normaalista käytöstä johtuva välineen rikkoontuminen ei johda yllä mainittuihin toimenpiteisiin.

Sportakuksen välinelista pyritään viikoittain tarkastamaan ja pidetään näin ajan tasalla. Sportakusta tullaan säilyttämään talvisin urheilukeskuksen huoltorakennuksen huoltotilassa. Vaunun nouto ja palautus tapahtuu urheilukeskuksesta.

Sportakusta hallinnoi liikuntatoimi. Sportakuksen varaukset tehdään suoraan liikuntapaikkahoitajille, puh. 0400 575 682. Varauksen yhteydessä sovitaan vaunun noudosta ja palautuksesta.

Välinelista

Muut tiedustelut ja yhteydenotot:
Liikunnanohjaaja Markus Brandt
Puh. 040 586 1887
markus.brandt(a)kangasniemi.fi

Hinnasto

  • Kunnan alueella toimivat koulut 0 €
  • Urheiluseurat / järjestöt 30 € / vrk
  • Yksityiset henkilöt 50 € / vrk
  • Yritykset 50 € / vrk
  • Kunnan ulkopuoliset tahot 100 € / vrk

Hintoihin lisätään arvonlisävero.


TULOSTA SIVU TULOSTA SIVU