ELOKUVATEATTERI KANGASTUS TOIMII KUNNANTALOLLA, KANGASNIEMI-SALISSA

13.12. klo 18
14.12. klo 15
K7/4, liput 8 €, kesto 1,54
MESTARI CHENG
Lajityyppi: komedia, draama, kotimainen
Ohjaaja: Mika Kaurismäki
Pääosissa: Chu Pak Hong, Anna-Maija Tuokko, Lucas Hsuan, Kari Väänänen, Vesa-Matti Loiri
Mika Kaurismäen uusi elokuva Mestari Cheng on draamakomedia hyvästä ruuasta, Lapista ja erilaisten tapojen kohtaamisesta hyvässä hengessä ja ruohonjuuritasolla. Se on tarina erilaisista kulttuureista tulevien tavallisten ihmisten yllättävästä tapaamisesta ja tutustumisesta, kun kiinalainen mestarikokki Cheng saapuu sattumalta poikansa kanssa suomalaiseen syrjäkylään. Elokuvan pääosissa nähdään Chu Pak Hong, Anna-Maija Tuokko, Kari Väänänen, Vesa-Matti Loiri ja Lucas Hsuan. Elokuva on kuvattu Raattamassa, Kittilässä, Sodankylässä ja Kiinassa.
http://www.youtube.com/watch?v=w47016Yxi_I

15.12. klo 15
21.12. klo 15
K7/4, liput 8 €, kesto 1,28
LATE LAMMAS-ELOKUVA:
FARMAGEDDON
Lajityyppi: perhe-elokuva, animaatio
Ohjaaja: Will Becher, Richard Phelan
Maailman suosituin lammas, Late, palaa valkokankaille uudessa seikkailussa.Kun ilkikurinen mutta hellyttävä avaruusolento LU-LA tekee hätälaskun lähelle Sammalperän maatilaa, näkee Late mahdollisuuden seikkailuun. Hän ottaa tehtäväkseen auttaa kaukaa galaksin toiselta puolen tullut vieras takaisin kotiin. LU-LAn ihmeelliset voimat, hullunkuriset kujeet ja galaksin kokoiset röyhtäykset hurmaavat pian Laten ja muun lauman. Late johdattaa maan ulkopuolisen ystävänsä Sammalperän metsään etsimään kadonnutta avaruusalustaan tietämättä, että uhkaava avaruusolentoja metsästävä järjestö on heidän kannoillaan. Ehtiikö Late ja muu lauma välttää Farmageddonin Sammalperän tilalla ennen kuin on liian myöhäistä? Elokuvassa ei ole dialogia.
http://www.youtube.com/watch?v=J2mvtR_WeEI

Syksyn suosikkielokuva :
20.12. klo 18
22.12. klo 15
K12/9, kesto 1 h 53 min, liput 8 €
OLEN SUOMALAINEN
Lajityyppi: draama, kotimainen
Ohjaaja: Aleksi Mäkelä
Pääosissa: Matti Ristinen, Tiina Lymi, Tatu Sinisalo, Talvikki Eerola, Iikka Forss, Ilkka Heiskanen, Aake Kalliala, Joni Leponiemi, Mikko Töyssy, Mikko Kouki, Joanna Haartti, Sakari Kuosmanen
Elokuva on tarina elämää suuremmasta rakkaudesta, unelmien tavoittelusta ja taistelusta oman paikan löytämiseksi. Elokuva kertoo itsensä voittamisesta ja elämän pettymyksistä. Ennen kaikkea tämä on tarina selviytymisestä ja ujosta savolaispojasta, josta lopulta kasvaa koko kansan tuntema legenda, Kari Tapio.
http://www.youtube.com/watch?v=3AiN_cqvNes

10.1.2020 klo 18
11.1. klo 15
12.1. klo 17
19.1. klo 15
K7/4, kesto 1 h 44 min, liput 8 €
FROZEN 2
Lajityyppi: musikaali, perhe-elokuva, animaatio
Ohjaaja: Chris Buck, Jennifer Lee

Miksi Elsa sai syntyessään taikavoimat? Vastaus tähän kysymykseen vetää häntä puoleensa ja uhkaa hänen valtakuntaansa. Yhdessä Annan, Kristoffin, Olafin ja Svenin kanssa hän lähtee vaaralliselle mutta merkittävälle matkalle. Elokuvassa Frozen – huurteinen seikkailu Elsa pelkäsi, että hänen voimansa ovat liikaa maailmalle. Elokuvassa Frozen 2 hänen täytyy toivoa, että ne riittävät.
Frozen 2 tulossa Oscar®-palkitulta tekijätiimiltä (ohjaajat Chris Buck ja Jennifer Lee sekä tuottaja Peter Del Vecho). Äänirooleissa Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff ja Josh Gad. Musiikista vastaavat Oscar®-palkitut säveltäjät Kristen Anderson-Lopez ja Robert Lopez.
https://www.finnkino.fi/event/303227/title/frozen_2/

17.1. klo 18
18.1. klo 15
19.1. klo 17.30
K12/9, kesto 2 h 21 min, liput 10 €
STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER, 3D
Lajityyppi: Toiminta, Seikkailu, Fantasia, Sci-fi, Star Wars
Ohjaaja: J.J. Abrams
Pääosissa: Daisy Ridley, Adam Driver, Mark Hamill, Carrie Fisher, John Boyega, Oscar Isaac, Anthony Daniels, Naomi Ackie, Domhnall Gleeson, Richard E. Grant, Lupita Nyong’o, Keri Russell, Joonas Suotamo, Kelly Marie Tran, Billy Dee Williams
Lucasfilm ja ohjaaja J.J. Abrams yhdistävät jälleen voimansa ja vievät katsojat eeppiselle matkalle kaukaiseen galaksiin elokuvassa Star Wars: The Rise of Skywalker. Kyseessä on mullistavan Skywalker-saagan jännittävä huipennus, jonka aikana syntyy uusia legendoja, ja edessä on viimeinen taistelu vapaudesta.
HUOM! Elokuva sisältää useita jaksoja, joissa on pitkäkestoista välkkyvää valoa. Tämä saattaa vaikuttaa ihmisiin, joilla on taipumus valoherkkyysepilepsiaan tai muihin valoherkkyyksiin.
https://www.finnkino.fi/search/?query=Star+wars

24.1. klo 18
25.1. klo 15
28.1. klo 12
K7/4, kesto 2 h 02 min, liput 8 €
HELENE
Lajityyppi: draama, kotimainen
Ohjaaja: Antti J. Jokinen
Pääosissa: Laura Birn, Johannes Holopainen, Krista Kosonen,
Pirkko Saisio, Eero Aho, Jarkko Lahti
Vuosi 1915. Helene Schjerfbeck elää unohdettuna taiteilijana iäkkään äitinsä kanssa maaseudulla. Viimeisimmästä näyttelystä on kulunut jo vuosia, ja Helene on jatkanut maalaamista ainoastaan omasta intohimostaan. Kaikki muuttuu, kun taidekauppias löytää Helenen sekä tämän 159 upeaa maalausta – ja haluaa järjestää suuren yksityisnäyttelyn. Helenelle käänteentekevä hetki koittaa kuitenkin vasta kun hänet esitellään Einar Reuterille. Nuori Einar on metsänhoitaja, ja taiteen harrastajana Helenen töiden intohimoinen ihailija. Hänestä tulee Helenen uskottu ja myös rakastettu.
https://www.youtube.com/watch?v=nE7yfOB7ubU


MUUTOKSET MAHDOLLISIA
PUH. 040 5964692
ELOKUVIEN LIPUNMYYNTI ALKAA n. 30 MIN. ENNEN NÄYTÖKSEN ALKUA
ELOKUVIEN IKÄRAJAT: kaikille sallittu, K7, K12, K16 ja K18. Täysi-ikäisen (18 v.) seurassa pääsee elokuvaa katsomaan kolme vuotta nuorempikin katsoja.
ELOKUVATEATTERIN LAHJAKORTTEJA SAATAVANA LIPUNMYYNNISTÄ SEKÄ KUNNANTALON INFOSTA JA KIRJASTOSTA.
Elokuvateatterissa vain käteismaksu. Smartum-setelit käyvät maksuvälineinä.

Tulossa:

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


TULOSTA SIVU TULOSTA SIVU