Vuoden liikuttaja – palkinto

Jakoperusteet: hyväksytty sivistyslautakunnan kokouksessa 18.6.2014 §52.

Palkinto jaetaan Kangasniemen alueella toimivalle henkilölle / ryhmälle tai liikuntaseuran tai – järjestön jäsenelle / ryhmälle tunnustuksena liikunnan ja kuntalaisten terveellisten elintapojen kehittämisestä ja edistämisestä kunnassamme.

Perusteluissa otetaan huomioon, kuinka henkilö / ryhmä on omalla esimerkillään kannustanut kuntalaisia liikkumaan ja noudattamaan terveellisiä elämäntapoja.

Palkinto voi olla joko raha- tai esinepalkinto. Palkinnon lisäksi voidaan jakaa myös kunniakirja. Palkinnon jaossa tulee mahdollisuuksien mukaan ottaa huomioon eri liikuntamuodot.

Palkinto luovutetaan saajalleen kunnan järjestämän yleisen tilaisuuden yhteydessä.

Palkinnon saajasta päättää kunnan sivistyslautakunta. Halutessaan se voi pyytää ehdotuksia liikuntapalkinnon saajasta yksityisiltä henkilöiltä, yhteisöiltä ja kunnan hallintokunnilta lokakuun loppuun mennessä.

Liikuntapalkinnon jakoperusteiden muuttamisesta päättää sivistyslautakunta.

Esitykset Vuoden Liikuttajaksi tulee esittää 15. – 31.10.2016 välisenä aikana. Esitykset tulee toimittaa perusteluineen Kangasniemen kunnantalolle: Otto Mannisen tie 2, 51200 Kangasniemi tai lähettämällä esitys perusteluineen sähköpostilla: kuntaposti@kangasniemi.fi.

Vuoden Liikuttajat:

2014 – Reijo Pynnönen (Kangasniemen Kalske ja Syvälahden tanssilava)
2015 – Jarno Laitinen (Kangasniemen Palloilijat – 51 ry / frisbeegolf)


TULOSTA SIVU TULOSTA SIVU